Prezentare SC INA AVR SRL


SC INA-AVR SRL este o societate care ofera servicii in domeniul inmatricularilor auto, asigurarilor, traducerilor, apostilarii si anunturi pentru Monitorul Oficial al Romaniei. Misiunea noastra ca prestatori consta in asigurarea unor servicii complete cu un raport optim calitate /pret, acoperind toata gama de activitati necesare si straduindu-ne sa oferim fiecarui client o abordare personalizata in functie de nevoile acestuia. Societatea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si este gestionata cu profesionalism si seriozitate, astfel ca an de an, numarul clientilor nostri este tot mai mare.

Valorile pe care le cultivam si le dezvoltam, desfasurand o activitate intr-un domeniu cu schimbari frecvente de legislatie si proceduri sunt :

Valorile pe care le cultivam si le dezvoltam, desfasurand o activitate intr-un domeniu cu schimbari frecvente de legislatie si proceduri sunt :
 • Respectul in relatiile cu toate persoanele cu care intram in contact si a termenelor contractuale.
 • Flexibilitatea si adaptarea rapida la schimbari.
 • Ambitia de a depasi asteptarile clientilor nostrii oferindu-le servicii impecabile.
 • Profesionalismul acumulat in timp asigura atat confidentialitatea cat si solutiile cele mai bune pentru fiecare client in parte.

Ne face o deosebita placere sa va punem la dispozitie cunostintele noastre si dorim astfel sa diminuam stresul pe care il simte fiecare cand trebuie sa parcurga procedurile pentru inmatricularea masinii, asigurari la cele mai mici preturi de pe piata, traducerea si legalizarea documentelor sau publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei a documentelor pierdute.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de calitate superioara in raport cu celelalte oferte din piata construind astfel relatii si parteneriate de lunga durata.

SC INA-AVR SRL este localizata convenabil, vis-avis de serviciul de inmatriculari auto a Institutiei Prefecturii Salaj. Veniti la noi si va intocmim toata documentatia necesara in doar cateva minute, la cele mai convenabile preturi din oras!

CONTACT

 • Telefon:
  0748 066 597
 • Persoana de contact:
  Rus Sorina
 • E-mail:
  ina_avr@yahoo.com
 • Adresa:
  P-ta 1 Decembrie 1918, Nr.9
  Zalau, Salaj